with you

Idag så var jag med Alexandra, hon hämtade mig vid sjukhuset eftersom jag sov ju hos Sara inatt. Vi gick på stan och shoppade hon fick med sig lite kläder hem och jag fick med mig två nagellack, nagellacksborttagning och ett rött läppstift från Isadora.

Sedan åkte vi hem till henne och tog det lugnt, bara myste och pratade massa eftersom vi inte setts på ungefär en månad, känns bra att man vet vart man har henne eftersom när vi ses är allt som vanligt och att hon är verkligen är en riktig vän. Man ska hålla hårt i sina vänner, man vet aldrig när dem slits ifrån än.

Ikväll åkte vi in till stan igen och åt lite mat, vi tog även en fika på Café Station. Myspys.

Ha en bra kväll och sov gott
/ Madeleine


Idol

En väldigt bra omgång, det ända jag kan säga.



Patrik - lite för gammal, oh:ar för mycket. Fast han kan sjunga, det vet vi sedan innan.



Rasmus - jag tycker han sjunger bra och det var roligt att han sjöng den på sitt eget vis. Hoppas han går vidare.



Carl - gillar honom inte. Han använder inte sin röst.



Rabih - älskar låten han sjöng och han sjöng den grymt bra. Man hörde hur publiken gillade honom.



Erik - en av mina favoriter, han har både utseendet och sången. Jag hoppas han går långt, jätte bra framträdande ikväll. Han kommer att bli en tjejmagnet om han inte redan är det.

WOHO Erik och Rabih som sjöng en av mina favorit låtar gick vidare.
Båda två kommer att gå långt.

Imorgon är det ju dags för umeå tjejen Tove och jag hoppas verkligen att hon går vidare, hon är min andra favorit. Hon och Erik.



God morgon världen

Duschade för en liten stund sedan, har blåst och plattat håret. Ska träffa Alexandra idag ska bli jätte kul, saknar henne. Man hinner inte ses så mycket när man håller på med så olika saker i livet. Men man måste ju hålla fast i dem bästa.

Nu ska jag och Sara äta gröt, ha en bra dag.
/ Madeleine


HAHA



Jag och Sara hade tråkigt!!!
hahaha
Uploaded by Maddep123. - Discover more webcam videos and video blogs.

Chokladbollar + Idol

Gull Sara bakade goda chokladbollar till Idol, jag tycker inte tjejerna hade lika starka framträdanden som killarna hade igår. Fast dem var ändå bra.

Sabina, långtråkig framträdande för att hon levererade inget nytt som gjorde det bra.

Moa, skön brud, sjöng både bra och hade utstrålning. Började lugnt och körde sedan järnet.



Clara, hon är bra men ändå inte. Som juryn sa så syndes det att hon var nervös pga det så känns det inte som hon vill detta helhjärtat.



Mariette, för mycket handrörelser men hon sjöng väldigt fint. Jag fick inte gåshud som Laila fick.

Erika, den här tjejen kommer att gå långt det känner jag på mig. Vilket framträdande, bäst ikväll!


Min resume, vad tycker ni om idol ikväll?

/Madeleine


Är hos Sara

Hejhej, nu är jag med Sara hos henne så nu ska jag ta och umgås med henne. Vi ska ta en promenad innan idol och sedan bara ta det lugnt.

Ha en bra kväll så hörs vi.
/Madeleine



Jag och Sara på studenten.

Höst i luften

Har nyss varit ute på en promenad med en av mina grannar och man känner verkligen att det är höst nu, det är inte särskilt varmt ute, det luktar ljuvligt ute i skogen och den största delen av löven är gula. Hösten är underbar ibland.

Just nu sitter jag och äter fruktsallad, mums.

♥ Banan
♥ Vattenmelon
♥ Plommon




Haha

Måste berätta en rolig sak, jag gick ut när jag hade på mig min ansiktsmask, antog att det inte var någon hemma efter våran väg eftersom alla går i skolan ( bor 2 mil utanför stan ). Skulle bara gå 200 meter för att hämta posten och jag möter ingen på vägen dit men på vägen hem möter jag min granne Amanda och hon blir skit rädd, haha. Inte lätt när man ser ut som ett monster. Haha.




Thinking of you

Godmorgon godmorgon hör fåglarna sjunga godmorgon godmorgon... Hoppas ni har fått eran skönhetssömn och att ni är pigga och glada idag.

Idag så började jag dagen med att lägga en chokladansiktsmask, känns skönt att ta hand om sig själv lite ibland och inte bara ta hand om andra. En ren och fräsch hy tackar man inte nej till. Jag skrubbar alltid mitt ansikte innan jag lägger på ansiktsmasken, ett bra tips.



Vad ska man mer hitta på idag? Ska försöka dra ut min granne på en promenad i höstvädret och sedan får man se vad dagen erbjuder.

Ta hand om er
/ Madeleine


Good bye..

Dags att stänga av daton och känna sitt inre lugn sprida sig, kanske blir någon film med familjen eller blir det sängen på en gång. Ska försöka ta mig upp tidigt imorgon, man vet ju aldrig när man får ett sms av chefen och får jobbtider.

Sweet dreams
/Madeleine



Glöm inte bort att du är fin precis som du är.

Idol

Jag tycker att alla som sjöng ikväll var bra, ingen tappade bort sig eller något som man sett innan på idol.
Vem tycker du var bäst?


Calle, starkt av honom att få veta några dagar innan och han går ut och gör ett bra framträdande.


Nicklas, en kille med självförtroende så det lyser om det. Aldrig lagt märkte till honom innan men han är riktigt bra på att sjunga.


Andréas, sjöng bra men gjorde det lite överdrivet.


Eddie, kommer bli en riktig tjejmagnet. Fast det känns som att vi har nog med killar som sjunger balader, tycker han borde sjunga något annat än bara det. Så man ser vad han går för.


Jon, sist men inte minst. Man såg verkligen hur gärna han vill det här, hans glädje efter låtens slut. Tummen upp för den här killen.


Nästan minus grader

Våran termometer står på 4.5 grader och då förstår ni hur kallt det är här, känns som man håller på att frysa ihjäl när man går ut i leggings och en långärmad tröja eller nej nu överdrev jag lite men det är faktiskt kallt. Så ni där nere i söder njut av värmen så länge ni kan.

Nu ska jag byta om till mys kläder, krypa ner under ett täcke i soffan och titta på tv, halv sju är det unga mödrar och sedan blir det att se två avsnitt av 2 1/2 män. Klockan åtta blir det såklart IDOL och jag hoppas att det går bra för Tove härifrån Umeå och för Erik, han är riktigt bra och hans blick är lovely.

Ha det bra så hörs vi
/ Madeleine


Vet ni vad?!

Det snöar här i Umeå, fy och usch jag vill ha sommar även fast vintern kan ha sina vackra stunder men oftast är det bara kallt och massa slask.


Shoppat

Hejhej, nu har jag varit på stan men kom hem utan jacka, får fortsätta att leta.

I förrgår så hade jag delad tur på jobbet (7-12 16-20) så jag var på stan de timmarna jag var ledig.

Köpte armband på D&D


50 kr (300kr innan)                                                50 kr (200kr innan)

Köpte även en Svea mössa på D&D


199kr

Köpte örhängen på Only


39,90 kr

Köpte min första adidas tröja på Stadium


699kr

Fick även hem en tunika på posten idag som jag köpte på http://moncans.blogg.se bloppis för 100kr




God morgon gott folk

Hoppas ni sovit bra. Nu ska jag snart åka till stan och kolla på en vinterjacka, såg en jacka häromdagen men jag har inte bestämt om jag ska köpa den eller inte. 

Ha en bra dag så hörs vi senare
/ en mycket gladare Madeleine


Vad jobbar jag som?!

Tänkte berätta vad jag jobbar som, glömde bort det i förra inlägget.
Jag jobbar som undersköterska och trivs hur bra som helst med det, men i framtiden kommer jag att utbilda mig vidare till sjuksköterska och sedan barnmorska, men inte just nu för jag är så skoltrött.


man är så snygg i arbetskläder

Sov gott
/Madeleine

Trötthetens drottning

Mitt alarm på mobilen ringde halv sex imorse och då var det ingen morgonpigg Madeleine som vaknade, tog då hjälp av min älskade vän snooze knappen. Har varit trött hela dagen på jobbet, det var ingen hitt. Men man måste jobba för att få pengar. Skönt att man är ledig imorgon om inte min chef skickar ut sms med någon jobb tid, det jobbigaste med sms-tjänst är att chefen skickar ut arbetstiderna så tidigt på morgonen att oftast när man smsar tillbaka så har någon annan fått tiderna ( den som svarar först får tiden/tiderna ) .

Nu ska jag se lite tv och sedan krypa ner i sängen, sov gott och ha det super bra så hörs vi imorgon då jag även ska visa vad jag shoppade igår.

Natti natti
/ en trött Madeleine




Sovdags

Nu blir det sängen för hela slanten, har jobbat 07.00-12.00 16.00-20.00 och det sliter verkligen på kroppen. Imorgon börjar jag 07.00 och slutar 16.00, som sagt sängen nu.

Vi hörs imorgon,
/Madeleine


God morgon god morgon, hoppas ni s

52ce2b6834b942f7d81e5127515a74a3.png

God morgon god morgon, hoppas ni sovit gott. Vissa var uppe med tuppen. Är på jobbet och ska äta frukost nummer två. Ha en bra dag! / Madeleine


Desperata hemmafruar

Ska titta lite på desperate housewives nu innan mamma ska skjutsa mig till jobbet. Så nu får ni ha det super bra!



Today






sweet

En viss person har vaknat på fel sida idag, nämner dock inga namn. Idag börjar jag jobba klockan tre, skönt med sovmorgon. Missade bussen pga att vi inte har någon bil hemma,mopeden startar inte och grannarna är inte hemma och då säger mamma att jag ska lifta med någon lastbil som kör förbi, hmm vad är det för mamma?

Ikväll kommer älskade Jonathan med planet och sedan efter att jag har slutat så står bio med hela familjen på schemat - Flickan som lekte med elden.



Nu ska jag sluta svamla.
Ha en bra dag och kväll.
/Madeleine

Så här taggad är jag på att jobba

73743d329a919e536a37a7693c7c6778.png

Så här taggad är jag på att jobba . Ni får ursäkta att bilden inte hamnar rakt, skyller på mobilen! Ha en bra kväll!


HAPPYFACE

Ååh, jag har världens underbaraste pojkvän. Fick ett brev av honom idag med en liten gullig lapp och det bästa av allt säsong två på Desperate Housewives. Har nyss sett klart den första boxen, åh jag är så glad!

+ att lönebrevet kom också. Nu kan inget få mig på dåligt humör idag!




READY TO GO



Så, då har man duschat och klätt på sig. Nu är jag redo för en ny arbetsdag, vi hörs kanske ikväll när jag kommer hem, annars får ni ha det så bra.

/Madeleine

wiho

Bläddrade igenom min kalender och kom på att det är löning imorgon - moneymoneymoney!! Denna vecka blir bara bättre och bättre. 

Snart ska jag hoppa in i duschen och sedan är det dags att fixa till sig inför jobbet.



B e d o f r o s e s

God morgon, hoppas ni har sovit gott! Själv har jag inte sovit så bra, varför vet jag inte. Kunde inte sova längre än till halv nio och det är inte likt mig, sover helst till efter elva.

Idag börjar jag jobbet 14.00, så denna vecka jobbar jag fyra dagar. Denna vecka kan inte bli sämre än vad den redan är, imorgon är det fredag och då kommer my lover. Det blir även bio imorgon efter mitt jobb med familjen
och vi ska se Flickan som lekte med elden, den första filmen ( Män som hatar kvinnor ) var hur bra som helst, så
jag hoppas denna är lika bra.

Denna låt är bra, älskar rösten!


Bedtime

Snart är det dags att krypa ner i en kall säng, inge roligt. Tänk om någon hade legat och värmt upp den till mig, det hade jag inte tackat nej till. Dock är min säng nästan för liten för att sova två i, men snart får jag en 160x200 och det känns skönt, så slipper man ligga och trängas när man har sovsällsakp.

Idag har jag köpt en söt tunika av bloggaren http://moncans.blogg.se eller jag har inte betalat den ännu, det sker imorgon. Tycker att Monica är en väldigt bra bloggerska, så kika in hennes blogg.

Nej, nu ska jag kika på vänner med mamma och pappa, min pappa älskar vänner. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. När det är slut ska jag ringa my baby.

Sov gott och dröm söta drömmar!
/ Madeleine


Testar på att mobilblogga för förs

3647f82d3fa89c7b3f9993f50af5a4f8.png

Testar på att mobilblogga för första gången. Var nyss ute och tog lite luft. Se hur vacker det är här i norrland.


Sötsugen

Nu har jag snart inte ätit godis på en månad, och ni som känner mig vet att jag är värsta godis monstret. Tror jag ska baka mig en kladdkaka, jag får skylla på att jag har dåliga veckan! För så här sötsugen har jag inte varit på länge.


Gratis Fashion

Bli medlem på den här sidan http://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=57263
samla poäng, få gratis saker och presentkort, både för män och kvinnor!

Om du har tråkigt någon dag, precis som jag har idag så kan du samla ihop poäng och sedan få hem ett presentkort på till exempel Gina Tricot.

Det blev ingen pingis för mig idag, pga personliga skäl.
Hoppas ni testar på den här sidan nu, ha en bra kväll.
/Madeleine


Grattis till min kusin ..

..Elin som tog körkortet igår och alla i Umeå vet vem kuggola är och det var honom hon körde upp med.
Men det är verkligen inte så att han kuggar alla, utan han kuggar dem som inte kan köra bil! och det är helt rätt.


Elin till vänster

NU när mitt ett år yngre kusin har tagit körkortet före mig så kanske det är dags att sätta igång med körkortet själv, egentligen är det bara lathet! Men jag är jätte glad för hennes skull, förstår att hon känner sig friare nu. Det skulle då jag ha känt!

Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag!
/Madeleine

God morgon!

Hoppas alla har sovit gott för det har jag gjort, vaknade upp av att mamma satt i bilen och tutade på min syster, hon var väl inte klar som vanligt... Kanske inte på det här sättet man vill vakna, men men.

Idag ska jag bara ta det lugnt eftersom att jag sov förlänge och missade då ett jobb pass, på mitt jobb har vi sms tjänst och jag tycker inte om det. För det finns dem som bor vid mobilen och hinner ta alla pass. Världen är hård ibland.

Men jag har ändå pingis träning ikväll, så lite jobb blir det ändå.

I love you baby



Nu ska jag ta mig något att fika och se klart Andra Avenyn som jag började se igår.
Ha en bra dag!
/ Madeleine

Farväl sommaren

Hejhej, hoppas allt är bra med alla trots vårat höst väder. Jag vill inte att sommaren ska vara över, känns inte ens som att det har varit sommar alls. Jag har badat två gånger och det är skamligt tycker jag, inte ens lite brun blev jag. Men men så är det när man kommer in i vuxenlivet!

Jag är riktigt sugen på en utlandsresa i november, har ni några bra tips på vart man kan åka? det måste vara ett varmt land med mycket sol och bad.


Idag så har jag varit ledig igen, och det var verkligen skönt att sova tills efter 12. Har även hunnit med att städa mitt rum, det såg ut som ett bomb nedslag, varför blir det alltid så att alla kläder hamnar på golvet? Det är en riktigt bra fråga!

Nu ska jag gå och ta mig något att äta, sedan vid 16.30 ska jag ta en buss in till stan för att ha träning med ungdomarna, är bordtennis tränare för dem som inte viste det. Fick även en förfrågan igår om att sitta i styrelsen, men dock tackade jag nej men det kändes roligt att Ingemar ville ge mig det ansvaret.

Nu ska jag sluta svamla, ha en bra dag/kväll
/ Madeleine

25 dagar av saknad

Hejhej, jag har inte bloggat något eftersom min kära syster som är hemma har tagit internet sladden till datorn jag brukar sitta vid, och jag får inte lägga in bilder på min pappas bärbara som jag nu sitter vid och vad är en blogg utan bilder? Ingenting!

Det var 25 dagar sedan min älskling lämnade mig här, och nu till helgen kommer han troligtvis igen. Jag kommer bli den lyckligaste flickan på hela jorden om han kommer, för jag är verkligen inte lycklig när han är 126 mil bort, det gör ont i hjärtat.

Varje dag får jag flera gulliga sms, när jag vaknar på morgonen har jag oftast fått en söt bild av honom och just innan jag somnar om nätterna så får jag det också. När man bor så långt ifrån varandra som jag och Jonathan gör, så tror jag att man uppskattar tiden tillsammans på ett annat sätt, om man man bor i samma stad så tar man varandra för givet och det är inte bra för man kan aldrig ta någon förgivet.


detta är en sådan bild jag fått av honom just innan jag ska sova och
det värmer i hjärtat, jag känner mig älskad.


RSS 2.0