Laddaren är hemma

Hejsan, jag har inte känt någon ork till att blogga idag eftersom jag har laddaren till min kamera är hemma i min lägenhet och kan då inte ladda den och lägga upp bilder. Inlägg utan bilder = tråkigt i längden. Imorgon ska jag hem så då kommer ett inlägg, kanske med bilder på mina nya saker jag shoppade igår.

Mina inköp
Parfym
♦ Träningsbyxor
♦ Skor
♦ Skinnjacka
♦ Träningsjacka
♦ Klänning
♦ Stativ till kameran
♦ Spetsshorts som man har under jeansshorts

Ha en bra kväll
/ Madeleine

Ett leende på läpparna

Idag är jag glad, vet ni varför? Jo för att jag har shoppat massor och vilken tjej blir inte glad av det? Känner min lite piggare nu, men är inte frisk ännu. Visar upp mina nyköpta saker inom en snar framtid.

Ha en fortsatt bra kväll
/Madeleine

Förkylningstips av Madeleine

Bli aldrig sjuk. Exempelvis när du ska på fest ta på dig skoteroverallen - du blir garanterat aldrig sjuk på grund av att du har för lite kläder på dig.




När du är sjuk, stanna hemma tills du är frisk, skona alla andra från dina basciller. Drick mycket te med honung. Ta en flaska, fyll den till hälften men vatten, stoppa i ett sugrör eller något liknande i flaskan och sedan blåser du i flaskan, du ska blåsa ut all luft som du har i lungorna. Upprepa x10 och detta gör du 3-4 gånger i timmen. Detta gör du för att du ska få upp allt slem som finns i lungorna. 





 Vila mycket och varför inte passa på att köra lite med dina föräldrar eller pojk-/flickvännen? 







Jag vill känna din kropp emot min

Har nyss suttit ute på bron en stund i värmen, det var väldigt mysigt att sitta där och lyssna på alla fåglar som kvittnar - nu är det verkligen vår. Kunde dock inte sitta där så länge eftersom min förkylning blir inte bättre av att jag sitter ute.

Jag sitter just nu och lyssnar på sommarlåtar och jag kan inte längta efter sommaren mer än vad jag gör nu. I förmiddags så diskuterad jag och en nära vän till mig att vi förmodligen ska på storsjöyran i sommar och att det kanske blir en utlandsresa till hösten. Mina läppar ler


HELT LOST


(helt borta)

Efter det här inlägget så ska jag sluta tjata på att jag är less på att vara sjuk, men detta går mig verkligen på nerverna. Jag blir anfådd för att gå upp för en trappa och sedan när jag väl kommit upp får jag en hostattack som inte slutar inom de första fem minuterna.

Nej, nu ska jag sluta klaga för det finns dem som har det mycket, mycket värre.



Food

Som ni förstår har jag inget intressant att skriva om, så vad ska man då skriva om? Jo, matmat. För det är ju så intressant för er läsare att läsa om, eller hur? Just nu går jag på diet och den här veckan får jag bara dricka vatten och äta tre äpplen varje dag. Nästa vecka blir det chailatte-dieten. Jag är så tjock, så måste verkligen gå ner i vikt, väger bara 40 kilo men jag ser hemsk ut naken...

Skämt och sido, har nyss ätit lunch som bestod av grillad fläskfilé, pasta, tomater och fetaost. Det var hur gott som helst.


Sunshine

Det är helt underbart väder ute, hela jag vill bara ut men kroppen säger nej. Är verkligen less på att vara sjuk, försöker sysselsätta mig med att göra något inne men då får jag bara hemska hostattacker. Men jag hoppas att ni är ute och njuter av solen idag, njut lite åt mig med.


En livsnjutare, precis en sådan som vi alla människor borde vara. Ta vara på livet, vila lite extra, ät lite godare och framförallt NJUT.





Ha en underbar dag
/Madeleine

By your side



Jag vill bara önska er en bra söndag.
/ Madeleine


SICK AND HOME

Hejhej, hoppas allt är bra med er denna underbart fina vårkväll. Ikväll skulle jag egentligen ha jobbat och farit på 20 års fest men nu blev det inte så eftersom jag är förkyld och har feber. Ni får hålla tummarna att den går över snart.

Just nu sitter jag hemma hos min föräldrar som bor 2 mil utanför stan, fast det är bara mamma hemma eftersom pappa är i Skottland och spelar golf, avundsjuk på honom, för jag vill också ha värme.

Ni vet ju att jag har fått mina nycklar till min lägenhet och jag har flyttat in, jag är världens lyckligaste. Allt är nästan klart förutom att sätta upp gardiner, köpa ett köksbord(barbord) och sätta upp lite saker på väggarna. Im a happy girl in a happy world.






Några bilder på min nya lägenhet, happyHAPPYhappyHAPPY

Snart är sommaren här, är ni lika lyckliga som mig över det?
Ha en bra kväll.
/ Madeleine


FÅTT NYCKLAR TILL MIN LÄGENHET :D

foto0363 (MMS)

FÅTT NYCKLAR TILL MIN LÄGENHET :D


RSS 2.0